5 Must have online tools voor jouw bedrijf

online tools voor bedrijven

Van een converterende website met een mooie design tot een handige projectmanagement systeem. Er komen veel online tools kijken bij het runnen van een bedrijf. En ik hou ervan! Ze maken het leven namelijk zoveel makkelijker!

1. Hosting bij Vimexx

Al jaren ben ik partner van Vimexx en ik raad ze ook aan bij al mijn klanten. De achterkant is gebruiksvriendelijk en er zijn tal van voordelen. Met alle pakketten kun je een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken, subdomeinen creëren en ontvang je gratis SSL (goed voor de vindbaarheid en veiligheid van de website). Alles is dus meteen goed geregeld! Voor webshops raad ik één van de Magento hosting pakketten aan en voor simpelere websites kun je met de WordPress hosting pakketten goed uit de voeten.

Leg jouw domeinnaam vast
Heb je nog geen domeinnaam? Start dan met het aanvragen en vastleggen van jouw domein op Vimexx.

2. DIY WordPress thema’s en ShowIt

Er is een grote kans dat je WordPress wel kent! Maar heb je ook al gehoord van ShowIt? Deze online tool is minder bekend, maar is zeker een alternatief voor de creatieve ondernemer onder ons.

Mijn favoriete WordPress thema’s
1. X-Theme
2. Avada

Het kost wel wat tijd om een thema echt goed onder de knie te krijgen. Wil je je liever bezig houden met werkzaamheden die je écht leuk vindt? Vraag dan informatie aan over mijn website pakketten. Ik bouw ze van A tot Z inclusief optimalisaties voor de vindbaarheid.

Goed om te weten: ShowIt is een websitebouwer en hostingplatform in één.

3. Creative Market

Ben je niet zo handig met Photoshop? En wil je wel graag alle mooie designs, lettertypes en meer? Struin dan eens rond op Creative Market. Je kunt niet anders dan enthousiast worden van het aanbod. En wat ik helemaal geweldig vind, is dat je andere creatieve ondernemers wereldwijd steunt!

TIP: Ieder maandag hebben ze 6 gratis downloads. Van foto’s en illustraties tot lettertypes en social media templates.

4. Asana – Free

Een tevreden klant en een uitzonderlijke ervaring. Dat is waar ik naar streef met mijn business. Eén van de online tools die mij daarbij helpt is Asana. Met deze tool kan ik voor grote samenwerkingen mijn klanten toevoegen, bijhouden waar we in het proces zitten en vergeet ik geen gemaakte afspraken na te komen. Ideaal! En het mooie? Met de gratis versie kom je al ontzettend ver!

5. Canva for work

Even snel iets ontwerpen en klaar zetten om live te gaan. Dat kan via Canva. Je hebt zowel een gratis als betaalde versie, maar zelf ben ik helemaal fan van de betaalde versie. Ik zou zeggen probeer het uit en start met het maken van mooie dingen.

Met deze 5 online tools ben jij helemaal ready to rock your business. Ik hoop dat je er wat aan hebt om jouw bedrijf nog efficiënter te laten werken voor jou!