Alles over CastaNovum

Waarom doen we wat we doen?

CastaNovum creëert van jouw bedrijf een merk. Dat is onze drijfveer. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat marketing verder gaat dan alleen een eenmalige campagne. Alle marketinguitingen zijn van begin tot eind afgestemd op de marketingstrategie en de identiteit van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een website, een huisstijl of een brochure, iedere uiting wordt met kwaliteit en originaliteit gecreëerd. Dit is mogelijk doordat CastaNovum een outsourced marketing bedrijf is waarbij wij jouw bedrijf ondersteunen in het gehele marketingtraject. Van strategie tot implementatie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf consistent communiceert met haar klanten, medewerkers en externe contacten.

De naam CastaNovum

Wij horen je al denken ‘CastaNovum wat betekent dat?’, en deze vraag beantwoorden wij graag. Laten we beginnen met het makkelijkste deel: ‘Novum’. Novum is het Latijnse woord voor vernieuwing en daarmee ook innovatie. Zonder vernieuwing sta je stil en wij geloven erin dat juist beweging je verder helpt. Met een beetje fantasie en creatief denken kun je het woord customer veranderen naar ‘Casta’. Dit is de kern van ons denken. Een stabiele en langdurige relatie met de klant, medewerker en leveranciers is belangrijk om de juiste vernieuwing in het bedrijf door te voeren. En om deze relatie op te bouwen moet je jouw bedrijf zien als een persoon die kan communiceren.

Lees meer over onze werkwijze

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Als je kiest voor CastaNovum dan kies je voor persoonlijk. Wij vinden een langdurige relatie belangrijk en komen graag minimaal één keer per maand langs bij jou op kantoor. Daarnaast krijg je jouw eigen marketeer aangewezen die jouw bedrijf leert kennen en meedenkt over de volgende stappen.

Plezier

Wij houden van wat we doen en de impact daarvan op jouw bedrijf. Door plezier te maken, hebben we zin om iedere dag te knallen. Met plezier gaan we aan de slag zodat anderen jou leuk vinden. Deze enthousiasme delen we namelijk graag met iedereen.

Vooruitgang

Van stil staan en plannen in de la wordt niemand blij. Wij houden van vooruitgang; nadenken over de toekomst en implementeren op korte termijn. Samen met onze klanten, hun klanten, en medewerkers denken we na over verbetering en vernieuwing. Zowel voor onze eigen diensten als jouw producten en diensten.

Passie

Gepassioneerd gaan wij aan de slag om resultaten te boeken. Onze passie voor marketing zorgt ervoor dat we samen met onze opdrachtgevers en collega’s de krachten bundelen om mooie producten en campagnes te ontwikkelen en lanceren.