Naturo Vloeren – Website Design

CastaNovumWebsite & SEO

Naturo Vloeren website design CastaNovum

Naturo Vloeren Apeldoorn was toe aan een nieuwe look die paste bij hun kwalitatieve producten en diensten. Met andere woorden het was tijd voor een nieuw online visitekaartje. Aan ons de taak om de website sprekend te maken met veel beeld en minder tekst dan de oude website. Nadat de visie in het kennismakingsgesprek duidelijk was, begonnen we met het maken van een moodboard. Het nieuwe design moest passen bij het bestaande logo en kwaliteit uitstralen. Op dit moment staat er een frisse website online met veel beelden. De komende 6 maanden staan in het teken van evalueren zodat de … Read More

Blog ideeën voor bedrijven met fysieke producten

CastaNovumContent marketingLeave a Comment

20 kwalitatieve blog ideeën voor ondernemers die producten verkopen

Vaak komen opdrachtgevers naar ons toe met de vraag waarom die nieuwspagina nou zo belangrijk is voor hun sales. Deze pagina kost toch alleen maar tijd en vaak is het laatste bericht van 5 jaar geleden. Een blog of nieuwspagina hebben, betekent niet dat je iedere dag of zoals CastaNovum iedere week een bericht hoeft te plaatsen. Je kunt ook kiezen voor een minder frequente, maar consistente plaatsing van blog posts. Om je alvast op weg te helpen, bedachten wij 20 kwalitatieve blog ideeën voor bedrijven die producten verkopen!

Marketingmissers: 6 gemiste kansen voor ondernemers in het feestseizoen

CastaNovumContent marketing, Marketing strategie, Social MediaLeave a Comment

Marketingmissers feestdagen online marketing gids Halloween

Vorige week lanceerden we onze nieuwe dienst op het gebied van marketing tijdens de feestdagen! Het zal dus geen verrassing zijn dat dit het thema van deze maand is. Misschien twijfel je zelfs wel over het feit dat marketing tijdens de feestdagen zo veel meer prioriteit heeft dan andere dagen in het jaar. Pas op, je staat nu op het punt om een van de marketingmissers te begaan. Zorg ervoor dat je geen sales en omzet misloopt tijdens november en december door onderstaande marketingmissers te voorkomen. Om je alvast op weg te helpen hebben we een gratis online marketinggids ontwikkeld!