met CastaNovum?

Misschien hebben we jouw vraag al beantwoord in de FAQ.
Zo niet, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Nemen jullie nieuwe klanten voor het design-pakket aan?

Jazeker! Bekijk onze design diensten eens en neem bij interesse of vragen contact op via onderstaand contactformulier. We zien ernaar uit om van je te horen!

Hebben jullie losse keuzes voor design diensten?

Ons doel is om alle opdrachtgevers te voorzien van een samenhangend huisstijl van a tot z. Dit is de reden waarom we alleen een all-inclusive pakket aanbieden.

Met welk website platform werken jullie?

Op dit moment werken wij met WordPress. Waarom wij hiervoor kiezen en dit aanraden aan onze klanten komt binnenkort een blog online.

Kunnen jullie even snel feedback geven op mijn website/blog?

Hoe graag wij ook iedere website bekijken en aanbevelingen geven voor verbeteringen, kunnen wij op dit moment niet iedereen een doordacht advies geven.

Wil je wel een gegronde feedback ontvangen? Binnenkort lanceren we een coachingpaketten voor startende ondernemers & zzp’ers.

Kunnen jullie me helpen met WordPress-vraagstukken?

We krijgen veel vragen over de werking van WordPress. Helaas kunnen we niet alle vragen snel beantwoorden, maar heb je al eens gekeken op de WordPress-hulpsite?

Wat betekent de naam ‘CastaNovum’?

Laten we beginnen met het makkelijkste deel: ‘Novum’. Novum is het Latijnse woord voor vernieuwing en daarmee ook innovatie. Zonder vernieuwing sta je stil en wij geloven erin dat juist beweging je verder helpt. Met een beetje fantasie en creatief denken kun je het woord customer veranderen naar ‘Casta’. Dit is de kern van ons denken. Een stabiele en langdurige relatie met de klant, medewerker en leverancier is belangrijk. En om deze relatie op te bouwen moet je communiceren. Lees meer over het verhaal achter CastaNovum.


Staat jouw vraag er niet tussen?

Onze gegevens

Koffie?

CastaNovum
Harderwijkerweg 251
8077RE Hulshorst

Bel ons

Tel: 06 – 57 555 202

Ook handig

KvK-nr: 67877281
BTW-nr: 208073462B01