B&B Het Wellnest – Branding & Website Design

Website Design CastaNovum Casestudy

De opdracht

B&B Het Wellnest ging verhuizen naar een nieuwe locatie. Bij deze nieuwe start wilde de eigenaresse Christa van Dongen een nieuwe website en huisstijl. Hiervoor benaderde zij CastaNovum. Aan ons de taak om de nieuwe branding te ontwerpen die aansloot op datgeen wat Christa op locatie uitstraalt in haar B&B.

Natuur, biologisch en de Veluwe

Onze oplossing

Nadat de visie van Christa in het kennismakingsgesprek duidelijk was, begonnen we met het maken van een moodboard. Dit moodboard diende als basis voor het logo, de nieuwe website en alle andere communicatie-uitingen. 

Ons doel was om een sterk merkbeeld te ontwikkelen die consistent is. Daarnaast moeten gasten het merkbeeld koppelen aan de drie keywords .

Het resultaat

Het logo bestaat uit een hert en een natuurlijk kleurenpallet die in alle communicatiemiddelen terug komen. Het kleurenpallet is gebaseerd op de omgeving van de B&B; namelijk de Veluwe in Gelderland.

Voor de typografie zijn vrolijke en speelse letters gekozen. Dit weergeeft het plezierig verblijf dat B&B Het Wellnest nastreeft.

Na de lancering van de responsive website zagen we het aantal bezoekers omhoog gaan en kwamen de eerste boekingen al binnen. De website is gekoppeld aan een extern boekingssysteem om het proces zo makkelijk mogelijk te maken voor alle boekers. 

Tot slot is er een trifold folder ontworpen en wordt er nog gewerkt aan andere communicatiemiddelen.

De komende periode blijven B&B Het Wellnest en CastaNovum verder samenwerken aan de social media – en marketingstrategie.

Bekijk de website
Brandboard B&B Het Wellnest ontwikkeld door CastaNovum