KitsBouw – Een nieuwe website

Projectenpagina KitsBouw door marketingbureau CastaNovum

De opdracht

KitsBouw was online aanwezig met een verouderde website zonder SEO. Hierdoor was de website niet goed vindbaar met als gevolg dat er geen offerte aanvragen binnen kwamen. Een gemiste kans, want het is bekend dat consumenten zich vooral online oriënteren. Aan CastaNovum de taak om de bestaande website aan te passen zodat er meer verkeer naar KitsBouw plaatsvindt.

Onze oplossing

Na een analyse van de oude website kwamen we tot conclusie dat de boodschap en sterke punten van KitsBouw naar de consument niet duidelijk waren. Het bedrijf richt zich op een persoonlijke aanpak waarbij de aannemer de mensen begeleidt van A tot Z. Daarnaast waren er geen afbeeldingen/projecten op de website terug te vinden. Hierdoor kon men de kwaliteit van de verbouwing niet zien.

Met deze twee aandachtspunten en het doel (meer offerte aanvragen) in het achterhoofd heeft CastaNovum de nieuwe teksten geschreven.

Het resultaat

Na de lancering van een responsive website zagen we het aantal bezoekers omhoog gaan. Na één week kwam de eerste offerte aanvraag binnen via de zoekresultaten van Google. De komende zes maanden wordt de nieuwe website elke maand geëvalueerd om de bounce rate te verlagen, het aantal bezoekers te verhogen en de website nog verder te optimaliseren.

Na de lancering van de website gaan KitsBouw en CastaNovum verder samenwerken aan de social media- en marketingstrategie.

Mobiele versie website KitsBouw door CastaNovum