Masterclass online marketing

Masterclass online marketing

Vind jij ondernemen super tof, maar het soms wel lastig om online zichtbaar te zijn? Struggle je weleens met het maken van online advertenties? Vind je het lastig om jouw ideale klant aan te spreken? En wil jij leren om online marketing optimaal te benutten?

In online marketing kun je letterlijk wel eens het gevoel hebben te verdwalen. Van een up-to-date website tot online advertenties en social media. Logisch dat je soms even niet meer weet waarop je moet focussen. Natuurlijk kun je jouw marketing uitbesteden, maar soms is het ook gewoon fijn om zelf die online advertentie gericht te maken. Mijn ambitie? Dat jij na de masterclasses de geleerde onderwerpen direct in praktijk kan brengen. Gewoon, omdat je super enthousiast bent om jouw ideale klant aan te spreken! En omdat je nu eindelijk weet waar je moet starten of juist verder kunt optimaliseren.

Events & Masterclasses

Stel je voor: samen brainstormen met andere ambitieuze ondernemers op de meest inspirerende plekken in Nederland. In 4 uur focussen we op jouw online marketingplan en gaan we dieper in op de onderwerpen waar jij nu wel wat hulp kunt gebruiken. Natuurlijk kun je alle vragen die je hebt stellen en ga je naar huis met concrete actiepunten om aan jouw bedrijf te werken met praktische kennis en nieuwe inspiratie.

Masterclass online marketing op 17 mei

In 8 stappen creëer je tijdens deze masterclass een online marketing strategie. Dit doen we in de Kunstkamer in Utrecht. Een inspirerende omgeving waar de beste ideeën tot leven komen. Het resultaat? Een concreet stappenplan om jouw ideale klant aan te spreken met verschillende online marketingkanalen. Na de masterclass online marketing ga je vol focus en zekerheid aan de slag.