Daniella Weber

Hoi, ik ben Daniëlla

GEPASSIONEERD MARKETEER,
CREATIEF DESIGNER & DOL OP UIT ETENTJES

Een grafische designer, gecertificeerd digitaal marketing strategist en het gezicht van CastaNovum. Mijn passie? Creatieve ondernemers helpen om online te rocken op een simpele, stijlvolle en strategische manier.

 

Dit is mijn waarom

CastaNovum is een design studio in Amersfoort met opdrachtgevers door heel Nederland! Mijn eerste prioriteit is om je te voorzien van een prachtig design én een geweldige ervaring bij het ontwerpen van een nieuwe website.

Het is zonde om na de livegang van een prachtig design te balen over de frustraties tijdens het proces. Een prettige samenwerking staat daarom voorop!

Om dit te bereiken, neem ik maar een beperkt aantal klanten aan per keer. Hierdoor kan ik producten ontwerpen die exclusief zijn voor jouw website, van logo's tot websites. Je zult hierdoor geen concurrent zien met hetzelfde design, huisstijl en verhaal. Samen ontdekken we jouw ideale klant zodat het design hier volledig bij aansluit. Mijn doel is om je niet alleen te voorzien met een logo of website, maar met een identiteit en visie waarmee je de komende jaren vooruit kunt.

CastaNovum

'Casta' - Creatieve omvorming van het woord customer
'Novum' - Het Latijnse woord voor vernieuwing en daarmee ook innovatie.

Werk met ons

Werk met mij

Laat je niet overweldigen door het gevoel van het ontwerpen en ontwikkelen van een website door het alleen te doen. Laat mij je helpen om jouw verhaal online te vertellen!

LET'S WORK TOGETHER